Kmetija hiša, Kavče

279.000 €

OPIS

V Kavčah pri Velenju je naprodaj manjše posestvo z dvema samostojnima stanovanjskima hišama in gospodarskim poslopjem na parceli skupne velikosti 52.485 m2. Objekti se nahajajo v hribčku, dostop do objektov z dveh strani (gornje in spodnje) po asfaltni in makadamski cesti. Celotno zemljišče predstavlja cca 2,5 ha gozda, cca 2,5 ha travnikov, preostalo so stavbna zemljišča in dovozi ter vrtovi. Do AC priključka Šempeter v SD je 15 km.

Novejši stanovanjski objekt je bil zgrajen leta 1970, v letih od 2015 – 2018 adaptiran (stavbno pohištvo, radiatorji, kopalnice, delno klet). Ima tri etaže. V kletni etaži je garaža, klet in kurilnica, v pritličju dvosobno stanovanje, v mansardi še dve sobi. Pritličje in mansarda povezani z notranjim stopniščem. Ob objektu se nahaja večje gospodarsko poslopje v dveh etažah, ki je bilo prvotno namenjeno živini in shranjevanju krme. Zgrajeno je bilo leta 1807, vendar večkrat obnavljano, s povoznimi površinami.

Starejši stanovanjski objekt je bil zgrajen leta 1807, tudi večkrat obnavljan, v letih 2015 – 2018 je bil izveden korenit poseg v zunanji del kletne etaže (ojačitve, hidroizolacija, drenažiranje), v notranjosti izvedeni grobi ometi, ob objektu prizidana pokrita terasa z obnovljeno fasado (kot vzorec za obnovo fasade za celoten objekt). Objekt ima dve etaži in podstrešje.

Vsi objekti so bili na novo prekriti ter zamenjani kleparski izdelki v letih od 2015 – 2018.

Stavbno zemljišče je komunalno opremljeno in sicer: elektrika, mestni vodovod in lastno zajetje, kanalizacija, centralno ogrevanje na kurilno olje in trda goriva, optika, dovoz in dostop do stavbe po obstoječi lokalni asfaltni in makadamski cesti.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3224/23
Vrsta objekta: hiša
Tip: kmetija
Regija: Savinjska
Lokacija: Kavče
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1907
Leto prenove: 2018
Velikost: 137,90 m²
Parcela: 52.485,00 m²
Nadstropje: 3.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine