Samostojna hiša, Plešivec

165.000 €

OPIS

V Plešivcu pri Velenju sta naprodaj dve manjši samostojni hiši neto tlorisne površine 41,6 m2 in 82,0 m2 (brunarica in pomožni objekt) na parceli velikosti 829 m2. Objekta se nahajata skoraj na vrhu vzpetine – hriba, od koder je lep razgled. Dostop po lokalni asfaltni cesti, zadnjih nekaj sto metrov po makadamski cesti. Na parceli prostor za parkiranje, vrt, razvedrilo. Do AC priključka v Arji vasi je 23 km. V bližini osnovna šola (4 razredi), ostale javne ustanove in trgovine v Velenju, do koder je cca 8 km.

Stanovanjski objekt - brunarica je bil zgrajen leta 1990. Je dvoetažen, velikosti 41,6 m2. V prvi - pritlični etaži je predprostor, kopalnica, bivalna kuhinja in dnevna soba. Iz dnevne sobe vodi stopnišče v mansardo, kjer je spalnica. Ogrevanje na pelete, krušna peč, klima in termo akumulacijska peč. Objekt je dobro izoliran, krit z opečno kritino.

Pomožni objekt, sedaj preurejen v stanovanjski, je zidan in je bil zgrajen leta 2003 (Dejanska raba dela stavbe: pomožni kmetijski del stavbe). Je prav tako dvoetažen, velikosti 82,0 m2. V prvi etaži je garaža, klet utility in kopalnica, v drugi etaži pa predprostor, stranišče, kuhinjska niša in večji večnamenski prostor. Ogrevanje na elektriko. Objekt je izoliran s 3 cm termo ometom in mineralno volno, obložen z lesenimi oblogami, krit z opečno kritino.

Oba objekta sta bila prenovljena leta 2004 (fasada). Sama stanovanjska stavba je potrebna osvežitve. Obe stavbi imata zunanjo teraso s kaminom oz. žarom in prostorom za druženje.

Obe stavbi stojita na lepi lokaciji z razgledom na okoliško hribovje, malce stran od sosednjih stanovanjskih hiš in gospodarskih poslopij. Zelo mirna lokacija. Z dogovorom možen tudi nakup sosednjega zemljišča.

Stavbno zemljišče je komunalno opremljeno in sicer: elektrika, vodovod, telefon, triprekatna pretočna greznica, v letu 2024 predvidena izgradnja optičnega omrežja.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3231/23
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Plešivec
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1990
Leto prenove: 2004
Velikost: 82,00 m²
Parcela: 829,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine