Dvosobno stanovanje, Vitanje

70.000 €

OPIS

V Vitanju pri Slovenskih Konjicah je naprodaj 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v prvem nadstropju starejše, dobro ohranjene poslovno-stanovanjske stavbe. Stavba stoji v mirnem predelu mesta, v delu stavbe so prostori občine. Do priključka na AC je 17 km. Vse javne ustanove, osnovna šola in trgovina v bližini.

Poslovno-stanovanjska stavba je bila adaptirana leta 1980 (fasada), kritina zamenjana leta 2015. V stanovanju so bila zamenjana okna (2004) in obnovljena kopalnica (2019). Dobra toplotna izolacija stavbe, pozimi minimalno ogrevanje, poleti hlajenje ni potrebno.

Stanovanje sestoji iz kuhinje z jedilnico, otroške sobe in sobe, ki je sedaj pregrajena v dnevni prostor in spalnico. Kopalnica je izven stanovanja, na drugi strani hodnika, ki ga uporabljajo tri stranke. Kopalnica sicer lastniška, le za to stanovanje. Del stanovanja tudi shramba v kletni etaži stavbe. Stanovanje naprodaj z vso nameščeno opremo.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, ogrevanje in priprava tople vode na olje za ves objekt, kanalizacija, optika.

EI:D

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3234/24
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Vitanje
Podrobna lokacija: Vitanje
Leto izgradnje: 1700
Leto prenove: 2019
Velikost: 53,80 m²
Nadstropje: 1.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine