Dvostanovanjska hiša, Gavce

165.000 €

OPIS

V naselju Gavce, ki leži med Šmartnim ob Paki in Paško vasjo, je naprodaj samostojna trietažna hiša na parceli velikosti 11.188 m2. Hiša z nadstreškom, gospodarski objekt in lopa se nahajajo na ne prestrmem pobočju, ostalo zemljišče bolj v hribu, namenjeno kmetijski rabi. Na parceli manjši sadovnjak z različnim sadjem, vrtiček, večji travnik, dovolj prostora tudi za prostočasne aktivnosti. Hiša je od avtoceste oddaljena cca 13 km (od bodoče AC Slovenj Gradec – Velenje – Šentrupert oddaljena le 2 km), zato je nadvse primerna za vse, ki se vsakodnevno prevažate na delo tudi v bolj oddaljena mesta. Dostop do objekta po asfaltirani cesti, zadnjih 200 m makadam.

Hiša skupne bruto izmere 127,0 m2 ima tri etaže, zgrajena je bila leta 1970, leta 2006 je bila zamenjana kritina. V pritličju objekta so nestanovanjski prostori (delavnica, kotlovnica, klet).

V srednji – pritlični etaži je pred vhodom večji nadstrešek, lahko za avto, lahko za druženje pod streho. Vstop v predprostor, od koder je dostop do pritličnega dvosobnega stanovanja vel. cca 60 m2 (dnevna soba, kuhinja z jedilnico, spalnica, kopalnica) in naprej po stopnicah do stanovanja v mansardi.

Dostop do gornjega nadstropja – mansarde je po notranjem stopnišču. V gornji etaži je preko lože vstop v dvosobno stanovanje s podobnim razporedom kot v pritličju.

Zelo primerno za dve družini.

Nekoliko odmaknjeno od stanovanjske stavbe stoji gospodarsko poslopje, ki je bilo namenjeno vzreji živine in spravilu krme in pridelkov.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, greznica, ogrevanje na olje, telefonski priključek.

Nakup te hiše je dobra priložnost za vse, ki se želite umakniti od mestnega vrveža, uživati v naravi in sprehodih po gozdu.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

 

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3156/20
Vrsta objekta: hiša
Tip: dvostanovanjska
Regija: Savinjska
Lokacija: Gavce
Podrobna lokacija: Šmartno ob Paki
Leto izgradnje: 1970
Leto prenove: 2006
Velikost: 127,00 m²
Parcela: 11.188,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine