Dvosobno stanovanje, Spodnja Rečica

83.000 €

OPIS

V Spodnji Rečici v občini Rečica ob Savinji  je naprodaj 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v pritličju dvostanovanjske stavbe. Stanovanju pripada še zelenica ob stavbi velikosti 199 m2. Dvostanovanjska stavba stoji v bližini regionalne ceste Mozirje – Ljubno, v mirnem predelu kraja. Do občine, osnovne šole in trgovine cca 3 km, do vseh ostalih javnih institucij v Mozirju cca 5 km. Do priključka na AC je 19 km.

Stanovanje je novejše, sicer dobro vzdrževano, vendar je bilo v avgustovskih poplavah poplavljeno. Poplava je uničila talne obloge in del gips sten ter del stanovanjske opreme, ostalo ni bilo poškodovano. Stanovanje tlorisne površine 53,1 m2 obsega predprostor, kuhinjo z dnevno sobo in jedilnico, spalnico in kopalnico z WC-jem. Stanovanju pripada še zunanja zelenica in parkirišče v skupni izmeri 199 m2.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, ogrevanje in priprava tople vode na plin in trda goriva, kanalizacija, optika.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3225/23
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Spodnja Rečica
Podrobna lokacija: Rečica ob Savinji
Leto izgradnje: 2011
Velikost: 53,10 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine