Dvosobno stanovanje, Velenje

129.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v 2.nadstropju večstanovanjske stavbe.Večstanovanjska stavba stoji v neposredni bližini centra Velenja, ob srednješolskem centru, v mirnejšem predelu mesta. V neposredni bližini zdravstveni dom, osnovna šola, srednje in visoka šola, trgovine, banke, pošta, tudi vse ostale javne ustanove v bližini, veliko možnosti tudi za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolesarjenje, plavanje). Do priključka na AC je 15 km.

Stanovanje je dobro vzdrževano, delno prenovljeno leta 2003 (PVC okna, vhodna vrata, delno elektrika, vodovod in notranja kanalizacija, WC in kopalnica). Stanovanje tlorisne površine 63,1 m2 obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z balkonom, spalnico, kopalnico z WC-jem in shrambo. Stanovanju pripada še kletni prostor, parkiranje na skupnem parkirišču pred večstanovanjsko stavbo.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, daljinsko ogrevanje in priprava tople vode, kanalizacija, optika.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3226/23
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1960
Leto prenove: 2003
Velikost: 63,10 m²
Nadstropje: pritličje

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine