Garsonjera stanovanje, Velenje

80.000 €

OPIS

V Velenju, v neposredni bližini centra, je naprodaj garsonjera, ki se nahaja v šestem nadstropju večstanovanjske stavbe z dvigalom. Večstanovanjska stavba stoji v mirnem predelu mesta. V neposredni bližini osnovna šola, srednje in visoka šola, trgovine, vse ostale javne ustanove v centru mesta, do koder je cca 500 m1. Veliko možnosti tudi za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolesarjenje, plavanje). Do priključka na AC je 15 km.

Stanovanje je zelo dobro vzdrževano, pretežno prenovljeno, leta 2013 PVC okna, leta 2017 (kuhinja, hodnik, kopalnica). Stanovanje tlorisne površine 26,2 m2 obsega predprostor, kuhinjsko nišo, dnevni prostor z balkonom in kopalnico z WC-jem. Stanovanju pripada še manjši kletni prostor, parkiranje na skupnem parkirišču pred večstanovanjsko stavbo.

Prodaja se opremljeno (kuhinja, kopalnica).

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, daljinsko ogrevanje in priprava tople vode, kanalizacija, optika.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!


V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3222/23
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: garsonjera
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1976
Leto prenove: 2017
Velikost: 26,20 m²
Nadstropje: 6.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine