Samostojna hiša, Bevče

140.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj samostojna stanovanjska hiša na parceli velikosti 929 m2. Hiša se nahaja v sklopu enostanovanjskih hiš v mestni četrti Gorica, na zelo atraktivni lokaciji, ob lokalni asfaltni cesti. Na parceli dovolj prostora za parkiranje, vrt, dovolj prostora tudi za prostočasne aktivnosti, Do AC priključka v Arji vasi je 15km.

Objekt je zgrajen leta 1930, leta 1985 je bila zamenjana strešna kritina in obnovljena fasada. Sama stanovanjska stavba je potrebna delne prenove.

Stanovanjska stavba ima tri etaže. V prvi – kletni  etaži, ki obsega manjši del stavbe, je shramba. V drugi – pritlični etaži je garaža, kurilnica, shramba, kopalnica, kuhinja in dnevna soba z večjo verando, od koder je lep razgled v smeri Golte. V tretji, mansardni etaži so tri sobe in kopalnica. Obe gornji etaži sta povezani z notranjim stopniščem.

Stanovanjska stavba stoji na zelo atraktivni lokaciji z idealno velikostjo parcele, ravno dovolj in ne preveč za ljubitelje urejanja okolice hiše. Veliko možnosti tudi za ostale rekreativne dejavnosti, saj je v neposredni bližini veliko možnosti za pohodništvo in kolesarjenje.
Stavbno zemljišče je komunalno opremljeno in sicer: elektrika, vodovod, kanalizacija, daljinsko ogrevanje, CaTV, dovoz in dostop do stavbe po obstoječi lokalni asfaltni cesti.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3209/23
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Bevče
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1930
Leto prenove: 1985
Velikost: 205,40 m²
Parcela: 929,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine