Samostojna hiša, Šoštanj

120.000 €

OPIS

V Šoštanju je naprodaj samostojna stanovanjska hiša na parceli velikosti 782 m2. Hiša se nahaja v sklopu enostanovanjskih hiš, v ravnini, na zelo atraktivni lokaciji v neposredni bližini centra Šoštanja, ob lokalni asfaltni cesti. Na parceli dovolj prostora za parkiranje, vrt, nekaj prostora tudi za prostočasne aktivnosti, Do AC priključka v Arji vasi je 21 km.

Objekt je zgrajen leta 1935, leta 1991 je bila zamenjana strešna kritina, ki pa je že dotrajana, tudi sama stanovanjska stavba je potrebna temeljite prenove.

Stanovanjska stavba ima dve etaži. V prvi – pritlični  etaži je garaža, kurilnica, shramba, kopalnica kuhinja in tri sobe. V drugi, mansardni etaži je kuhinja in dve sobi s kopalnico in balkonom - verando. Obe etaži sta povezani z notranjim stopniščem.

Stanovanjska stavba stoji na zelo atraktivni lokaciji z idealno velikostjo parcele, ravno dovolj in ne preveč za ljubitelje urejanja okolice hiše. Veliko možnosti tudi za ostale rekreativne dejavnosti, saj je v neposredni bližini vstopna točka za pohodništvo in kolesarjenje. Hiša ni na poplavljenem območju.

Stavbno zemljišče je komunalno opremljeno in sicer: elektrika, vodovod, kanalizacija, daljinsko ogrevanje, CaTV, dovoz in dostop do stavbe po obstoječi lokalni asfaltni cesti.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

 

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3216/23
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Šoštanj
Podrobna lokacija: Šoštanj
Leto izgradnje: 1935
Leto prenove: 1991
Velikost: 219,30 m²
Parcela: 782,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine