Dvosobno stanovanje, Šoštanj

117.000 €

OPIS

V Šoštanju je naprodaj 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v drugem nadstropju večstanovanjske stavbe. Večstanovanjska stavba stoji v neposredni bližini centra Šoštanja, v mirnejšem predelu mesta. V neposredni bližini zdravstveni dom, osnovna šola, trgovine, tudi vse ostale javne ustanove v bližini, veliko možnosti tudi za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolesarjenje, plavanje). Do priključka na AC je 21 km.

Stanovanje je zelo dobro vzdrževano, v celoti prenovljeno leta 2017 (PVC okna, vhodna vrata, delno elektrika, vodovod in notranja kanalizacija, WC in kopalnica, tla, stropovi in stene). Stanovanje tlorisne površine 55,2 m2 obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z balkonom, spalnico, kopalnico in ločenim WC-jem. Stanovanju pripada še manjši kletni prostor, parkiranje na skupnem parkirišču pred večstanovanjsko stavbo.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, daljinsko ogrevanje in priprava tople vode, kanalizacija, optika.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!


V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

 

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3217/22
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Šoštanj
Podrobna lokacija: Šoštanj
Leto izgradnje: 1972
Leto prenove: 2022
Velikost: 55,20 m²
Nadstropje: 2.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine