Trisobno stanovanje, Laško

69.000 €

OPIS

V Laškem, v starem mestnem jedru na levem bregu Savinje, je naprodaj starejše 3-sobno stanovanje v visokem pritličju starejše meščanske hiše. Iz Laškega so dobre cestne in železniške povezave do vseh krajev v Sloveniji in tujini. Do AC povezave je 10 km.

Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1840. V bližini je vrtec in osnovna šola, tudi trgovine in storitvene dejavnosti v bližini. Stanovanje ima zelo ugodno lego, locirano na koncu večstanovanjske stavbe, le na eni strani meji na sosednje stanovanje, s pogledom na južno in zahodno stran, neodvisno od dvigala.

Stanovanje tlorisne površine 77,7 m2 obsega predprostor in hodnik, WC in kopalnico (pregradna stena v sobi), kuhinjo z jedilnico in tri sobe brez balkona. Stanovanju pripada še prostorna shramba v kletni etaži (cca 20 m2), prav tako tudi en brezplačen abonma za parkiranje v mestnem jedru.

Stanovanje kot tako ni obnovljeno, je pa bila zamenjana streha (2009) in fasada z okni (2013).

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, kanalizacija, ogrevanje mestni plin,  CaTV.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3202/23
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Laško
Podrobna lokacija: Laško
Leto izgradnje: 1840
Velikost: 77,70 m²
Nadstropje: visoko pritličje

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine