Vikend počitniški objekt, Lokovica

80.000 €

OPIS

V Lokovici pri Šoštanju (1,5 km od centra mesta) je naprodaj vikend hiša z možnostjo stalnega prebivanja in hišno številko. Do priključka na AC je 21 km. Parcela je sicer v hribu, vendar je mirna lokacija, lep razgled, popoldansko sonce. Dovoz do vikenda po lokalni asfaltni cesti, zadnjih cca 500 m1 makadam, sam dovoz do vikenda bolj strm.

Vikend je bil zgrajen kot stanovanjsko poslopje že v letu 1850. Ob stanovanjski stavbi je še gospodarsko poslopje, delavnica, nadstrešek pred stanovanjskim poslopjem, garaža in drvarnica.

Stanovanjski del obsega kletni del, pritličje in neizdelano podstrešje. V pritličju je dvosobno stanovanje (predprostor, sanitarije, kuhinja z jedilnico, dnevna soba s krušno pečjo, spalnica, balkon in shramba - klet. Vikend je naprodaj s kompletno stanovanjsko opremo

Pred vhodom v vikend je nadstrešek s kaminom, namenjen prostočasnim aktivnostim in druženju.

Parcela je sicer hribovita, delno gozd, ostalo travniki in vrt, v celoti ograjena.

Komunalna ureditev: elektrika, vodovod, CaTV + internet, telefon, ogrevanje (olje, krušna peč, etažna centralna), kolektorji za pripravo tople vode.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi upravnega in davčnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3194/22
Vrsta objekta: počitniški objekt
Tip: vikend
Regija: Savinjska
Lokacija: Lokovica
Podrobna lokacija: Šoštanj
Leto izgradnje: 1850
Leto prenove: 2007
Velikost: 77,20 m²
Parcela: 2.110,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine