Enoinpolsobno stanovanje, Velenje

90.000 €

OPIS

V Velenju, v soseski Šalek, je naprodaj 1,5-sobno stanovanje, ki se nahaja v pritličju večstanovanjske stavbe. Večstanovanjska stavba stoji mirnejšem predelu mesta, z veliko zelenih površin. Do priključka na AC je 15 km. V neposredni bližini trgovina, ostale javne dejavnosti (vrtec, osnovna, srednja in visoka šola, banke, pošta ipd) v centru mesta, veliko možnosti tudi za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolesarjenje, plavanje).

Stanovanje je vzdrževano, delno  prenovljeno leta 2012 (okna). Stanovanje tlorisne površine 46,5 m2 obsega predprostor, kuhinjo s shrambo, dnevno sobo s teraso, kabinet in kopalnico z WC-jem. Stanovanju pripada še kletni prostor.

Poleg stanovanja je še sušilnica, priključena (vhod) stanovanju, vendar se zanjo plačuje mesečna najemnina. Parkiranje je možno na skupnem parkirišču pred večstanovanjsko stavbo, možen je pa tudi odkup garažnega boksa (cena 5.000,00 EUR).

Stanovanje je zelo primerno za gibalo ovirane osebe, saj ni nobenih stopnic.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, daljinsko ogrevanje in priprava tople vode, kanalizacija, optika.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

 

 

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!


V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3188/22
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: enoinpolsobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1988
Leto prenove: 2012
Velikost: 46,50 m²
Nadstropje: pritličje

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine