Samostojna hiša, Lipje

72.000 €

OPIS

V naselju Lipje v neposredni bližini Velenja, je naprodaj samostojna nedokončana (III. gradbena faza) stanovanjska hiša na parceli velikosti 2267 m2. Hiša se nahaja na hribovitem delu Lipja, ob lokalni asfaltni cesti. S parcele oz. hiše je čudovit pogled v dolino in na okoliško hribovje. Na parceli precej sadnih dreves, nekaj trte, grmovnice in vrt, dovolj prostora tudi za prostočasne aktivnosti, samostojna drvarnica - shramba ob hiši. Do AC priključka v Arji vasi je 11 km. Dostop do objekta po asfaltirani cesti..

Hiša skupne izmere 113,3 m2 ima tri etaže. Objekt se je pričel graditi leta 1984, namenjen stanovanjski rabi, vendar nedokončan. Tlorisna velikost objekta je cca 52 m2.

V kletni etaži je klet in delavnica, v pritličju objekta so bivalni prostori vel. cca 40 m2 (dnevna soba s kuhinjo, kopalnica, shramba in balkon. V mansardi je še en večji prostor enak tlorisu stavbe namenjen bivanju.

Dostop med etažami je le iz zunanjosti. Ob objektu stoji še samostojen gospodarski objekt - drvarnica.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, kanalizacija v neposredni bližini, vendar še ni priključena, CaTV  preko parcele.


KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3183/22
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Lipje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1984
Velikost: 113,30 m²
Parcela: 2.267,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine