Samostojna hiša, Velenje

179.000 €

OPIS

V mestu Velenje, na območju Gorice, pravzaprav na robu mesta, je naprodaj samostojna trietažna hiša na parceli velikosti 1304 m2. Hiša in nadstrešek - garaža se nahaja na pobočju, z lepim razgledom na okolico. Na parceli manjši sadovnjak z različnim sadjem, vrtiček, nekaj prostora tudi za prostočasne aktivnosti. Hiša je od avtoceste oddaljena cca 15 km, zato je nadvse primerna za vse, ki se vsakodnevno prevažate na delo tudi v bolj oddaljena mesta. Dostop do objekta po asfaltirani cesti.

Hiša skupne izmere 223,2 m2 ima tri etaže, zgrajena je bila leta 1983. V pritličju objekta so tehnični prostori vel. cca 40 m2 (nekoč bife) s sanitarijami z zunanje strani in kurilnica.

Dostop do bivalnega dela je po zunanjem ali notranjem stopnišču. V srednji etaži je predprostor s stopniščem, dnevni WC, dnevna soba z jedilnico in kuhinja s shrambo ter balkon.

V gornji delno mansardni etaži je spalni del s tremi spalnicami z balkonom in kopalnica.

Ob objektu stoji še večji nadstrešek - garaža.

Hiša nadvse primerna za večjo družino treh generacij, saj je možno spodnji del (prej bife) z majhnimi stroški spremeniti v bivalni del z neposrednim izhodom na parkirišče.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, kanalizacija, daljinsko ogrevanje, CaTV.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3155/20
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1983
Velikost: 223,20 m²
Parcela: 1.304,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine