Samostojna hiša, Hramše

79.000 €

OPIS

V naselju Hramše, ki leži med Velenjem, Žalcem in Dobrno, je naprodaj samostojna dvoetažna hiša na parceli velikosti 938 m2. Hiša in nadstrešek - garaža se nahaja na pobočju, z lepim razgledom na okolico. Na parceli manjši sadovnjak z različnim sadjem, vrtiček, nekaj prostora tudi za prostočasne aktivnosti. Hiša je od avtoceste oddaljena cca 10 km, zato je nadvse primerna za vse, ki se vsakodnevno prevažate na delo tudi v bolj oddaljena mesta. Dostop do objekta po asfaltirani cesti.

Hiša skupne izmere 114,1 m2 ima dve etaži, zgrajena je bila leta 1998. V pritličju objekta so bivalni prostori vel. cca 70 m2 (dnevna soba s kuhinjo, kopalnica, kurilnica in ostali tehnični prostori).

Dostop do gornjega nadstropja – mansarde je po notranjem stopnišču. V gornji etaži je spalni del z balkonom in izhod na teraso vel. cca 30 m2, kjer se lahko brez večjih stroškov uredi še ena večja soba. Ob objektu stoji še večji nadstrešek - garaža.

Komunalna opremljenost: elektrika, lasten vodovod, greznica, Total TV, ogrevanje.

Nakup te hiše je dobra priložnost za vse, ki se želite umakniti od mestnega vrveža, uživati v naravi in sprehodih po gozdu.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3148/20
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Hramše
Podrobna lokacija: Žalec
Leto izgradnje: 1998
Velikost: 114,10 m²
Parcela: 938,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine