Samostojna hiša, Studence

145.000 135.000 €

OPIS

V naselju Studence, ki leži med Velenjem in Arjo vasjo, se prodaja samostojna nedokončana hiša na parceli velikosti 2385 m2. Hiša, bivše gospodarsko poslopje, se nahaja na vrhu hribčka, z lepim razgledom na okolico. Na parceli večji sadovnjak z raznovrstnim sadjem, vrtiček, še vedno dovolj prostora tudi za prostočasne aktivnosti. Hiša je od avtoceste oddaljena točno 5 minut, zato je nadvse primerna za vse, ki se vsakodnevno prevažate na delo tudi v bolj oddaljena mesta. Dostop do objekta po asfaltirani cesti.

Hiša skupne izmere 181,7 m2 ima dve etaži, vendar je mansarda oz. podstrešje še neizdelano. 
Gospodarsko poslopje je bilo zgrajeno leta 1894, od leta 1994 do 2002 so se izvajala rekonstrukcijska dela, namembnost stavbe se je spremenila v stanovanjsko rabo, izdana je bila odločba o legalizaciji gradnje.

V pritličju objekta so bivalni prostori vel. cca 45 m2 (dnevna soba s kuhinjo, kopalnica, kurilnica). V pritličju so še prvotni neobnovljeni prostori, ki sedaj služijo kot shramba za orodje in opremo in kot drvarnica.

Dostop do gornjega nadstropja – mansarde je po zunanjem stopnišču. V gornji etaži je še cca 100 m2 neizdelane površine, namenjene stanovanjski rabi. Ob objektu stoji še vrtna uta.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, greznica, CaTV, telefon, ogrevanje.

Nakup te hiše je dobra priložnost za vse, ki se želite umakniti od mestnega vrveža, uživati v naravi in sprehodih po gozdu, ter pridelovati svojo hrano.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3146/20
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Studence
Podrobna lokacija: Žalec
Leto izgradnje: 1894
Leto prenove: 2002
Parcela: 2.385,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine