Samostojna hiša, Kavče

190.000 €

OPIS

V Kavčah pri Velenju, malce odmaknjena od ceste Velenje – Polzela, na prijetni legi, je naprodaj trietažna stanovanjska hiša z zemljiščem vel. 995 m2. Hiša sredi hribčka, ob lokalni asfaltni cesti, dovolj prostora za prostočasne aktivnosti, Dovoz do hiše makadam, okolica hiše še ne povsem dokončana, hiša sicer preko celega dneva lepo osončena. Do priključka na AC v Šempetru je 11 km.

Stanovanjska hiša tlorisne velikosti cca 130 m2 je bila zgrajena leta 1985. Leta 2004 so bila zamenjana okna. Grajena z opečnimi materiali, zelo prostorna, namenjena večji družini ali družini več generacij. Etaže povezane z notranjim stopniščem.

V vsaki etaži je urejeno stanovanje s kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico in ločenim WC-jem, spalnico, otroško sobo. V stanovanjskih delih so lesene talne obloge, v tehničnih delih keramika.  

Ob hiši je gospodarski objekt z nadstrešnico za prostočasne aktivnosti in letno kuhinjo, nad njim, povezana s hišo, še prostorna terasa.

Hiša je na ugodni lokaciji, zelo primerna za bivanje večje družine ali več generacij, dovolj prostora za otroke in druženje, v bližnji okolici za rekreacijo.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, kanalizacija, ogrevanje (drva, kurilno olje).

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3139/20
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Kavče
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1985
Leto prenove: 2004
Velikost: 206,00 m²
Parcela: 995,00 m²
Nadstropje: P+1+2

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine