Dvosobno stanovanje, Topolšica

49.000 €

OPIS

V Topolšici je naprodaj 2-sobno prostorno mansardno stanovanje v prvem nadstropju dvostanovanjske stavbe. Nahaja se v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa. Dvostanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1970, leta 2017 je bila obnovljena strešna kritina. Do priključka na AC v Arji vasi je 27 km. V neposredni bližini veliko možnosti za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolesarjenje, plavanje).

Stanovanje je redno vzdrževano, osveženo nazadnje leta 2017 (beljenje). Stanovanje tlorisne površine 58,5 m2 obsega prostoren predprostor, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, večjo spalnico in kopalnico z WC-jem. Stanovanju pripada še prostorna shramba v kletni etaži, parkiranje možno v neposredni bližini stavbe.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, vodovod, kanalizacija, CaTV, telefon.

Stanovanje je naprodaj z vso nameščeno opremo in pripravljeno na takojšnjo vselitev. Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3141/20
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Topolšica
Podrobna lokacija: Šoštanj
Leto izgradnje: 1970
Leto prenove: 2017
Velikost: 58,50 m²
Nadstropje: 1.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine