Dvosobno stanovanje, Gorenje

69.000 €

OPIS

V kraju Gorenje, Občina Šmartno ob Paki, je naprodaj dvosobno stanovanje brez balkona. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju manjše večstanovanjske stavbe, ob magistralni cesti Velenje – Šmartno ob Paki. Avtobusna postaja v neposredni bližini, do železniške postaje je cca 10 min peš hoje. Vse javne ustanove (vrtec, osnovna šola, banka, pošta, občinska uprava ipd) ter trgovine so v Šmartnem ob Paki.

Stanovanje obsega predprostor, kopalnico, kuhinjo z bivalnim delom in jedilnico ter spalnico. V sobah je parket, v predsobi in kopalnici so keramične ploščice.

Stanovanje je zelo dobro vzdrževano, leta 2009 je bila celotna stavba adaptirana (streha, fasada), prav tako stanovanje (vodovod, elektrika, kanalizacija, ogrevanje, kopalnica, okna in vrata, podi, ipd). Ima funkcionalen razpored prostorov in je ravno prav veliko za par brez otrok. Stanovanju pripada tudi shramba v kletni etaži. Stanovanjska stavba leži ob lokalni cesti, zato je dostop do mesta hiter in enostaven.

Komunalna opremljenost: elektrika, centralno ogrevanje elektrika ali trda goriva, M voda, priprava T vode z bojlerjem, kanalizacija, CaTV.

Stanovanje se prodaja z vso nameščeno opremo.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3132/20
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Gorenje
Podrobna lokacija: Šmartno ob Paki
Leto izgradnje: 1962
Leto prenove: 2009
Velikost: 55,20 m²
Nadstropje: 1.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine