Samostojna hiša, Podgorje

140.000 130.000 €

OPIS

V Podgorju pri Velenju (v smeri Šoštanja) je naprodaj novejša štirietažna stanovanjska hiša z zemljiščem vel. 1047 m2. Hiša stoji na dobri lokaciji, na hribčku, nekoliko dvignjena nad okolico, z lepim razgledom po okoliških hribih, ob lokalni asfaltni cesti, dovolj prostora tudi za vrtnarjenje in ostale prostočasne aktivnosti. Dovoz do hiše asfaltiran, okolica hiše lepo urejena, hiša preko celega dneva lepo osončena. Do AC priključka v Arji vasi 18 km.
Stanovanjska hiša tlorisne velikosti cca 115 m2 je bila zgrajena leta 2011, urejena tudi okolica hiše. Grajena s kvalitetnimi materiali, zelo funkcionalen razpored prostorov. Etaže povezane z notranjim in zunanjim stopniščem. Ob hiši je še nadstrešek za dva avtomobila, pod nadstreškom prostoren zunanji družabni prostor.
Glavni vhod v stavbo je v tretji etaži, kjer se nahaja večji dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, sanitarije z ločenim WC-jem, spalnica, predprostor s hodnikom in stopnišče.
 gornji, delno mansardni etaži je spalni del z dvema večjima in dvema manjšima sobama, ločeno kopalnico in WC ter stopniščem.

V spodnji etaži je kurilnica s pečjo na drva in zalogovnikom, večja družabna soba s kuhinjo in shrambo ter izhodom na teraso, kjer je tudi dovolj velik prostor za družabne dejavnosti. Del hiše je še dodatno podkleten, kjer so prostori za shranjevanje živil – klet.

Vsi bivalni prostori so obloženi s parketom oz. laminatom, tehnični prostori s keramiko. Po vseh bivalnih prostorih talno ogrevanje.

Hiša je zelo primerna za bivanje večje družine, dovolj prostora za otroke in druženje, v bližnji okolici za prostočasne aktivnosti.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, fekalna kanalizacija, CaTV, ogrevanje na drva z zalogovnikom.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3130/20
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Podgorje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 2011
Velikost: 242,10 m²
Parcela: 1.047,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine