Samostojna hiša, Velenje

239.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj dvoetažna stanovanjska hiša z zemljiščem vel. 1495 m2. Hiša stoji na izjemni lokaciji, v neposredni bližini Sončnega parka, celotna parcela v ravnini, ob lokalni asfaltni cesti, dovolj prostora tudi za vrtnarjenje in ostale prostočasne aktivnosti. Dovoz do hiše asfaltiran, okolica hiše lepo urejena, hiša preko celega dneva lepo osončena.
Stanovanjska hiša tlorisne velikosti cca 160 m2 je bila zgrajena 1986, vseskozi dobro vzdrževana hiša in okolica hiše. Leta 2001 je bila zamenjana kritina, leta 2008 obnovljene kopalnice in oplesk fasade. Grajena s kvalitetnimi materiali, zelo funkcionalen razpored prostorov. Etaži povezani z notranjim stopniščem. Zraven hiše še gospodarsko poslopje, v katerem je garaža, shramba za orodje in kuhinja.
Glavni vhod v stavbo je v pritličju, kjer se nahaja večji dnevni prostor, kuhinja z jedilnico, sanitarije z ločenim WC-jem, utility, spalnica, predprostor s hodnikom in stopnišće.
V gornji etaži je spalni del s tremi večjimi in dvema manjšima sobama, ločeno kopalnico in WC ter prostornim stopniščem.

Vsi bivalni prostori so obloženi s parketom, tehnični prostori s keramiko. 
Hiša je zelo primerna za bivanje večje družine, dovolj prostora za otroke in druženje, v bližnji okolici za prostočasne aktivnosti. 
Komunalna opremljenost: elektrika, T+M voda, kanalizacija, optika, daljinsko ogrevanje.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

 

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3129/19
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1986
Leto prenove: 2008
Velikost: 203,90 m²
Parcela: 1.495,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine