Samostojna hiša, Vinska Gora

195.000 €

OPIS

V neposredni bližini Velenja (3 km), v smeri proti Celju, je naprodaj dvoetažna stanovanjska hiša z zemljiščem vel. 2080 m2. Hiša nekoliko dvignjena nad okolico, ob robu gozda, čudovit razgled na Vinsko goro. Dovoz do hiše asfaltiran, okolica hiše lepo urejena, večji del dneva osončena. Ob hiši dograjena klet vel. cca 5x5 m1, brunarica vel. cca 6x5 m1 in kozolec vel. cca 6x5 m1. 
Stanovanjska hiša tlorisne velikosti cca 130 m2 je bila zgrajena 2001, vseskozi dobro vzdrževana. Grajena z izbranimi materiali, zelo lepo urejena. Etaži povezani z notranjim stopniščem. 
Glavni vhod v stavbo je v pritličju, kjer se nahajajo dnevni prostori, velika dnevna soba z jedilnico in kuhinjo, kopalnica in WC ločena (keramika), garaža in kurilnica.
V mansardi je spalni del s tremi sobami, s kopalnico in WC-jem. V vseh prostorih parket, kopalnica keramika. Možna delitev na dve stanovanjski enoti, ena v pritličju in ena v etaži.
Hiša je zelo primerna za bivanje večje družine, dovolj prostora za otroke in druženje, v bližnji okolici za prostočasne aktivnosti. 
Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, kanalizacija – greznica (sicer kanalizacija v projektiranju, skorajšnja izvedba), CaTV, ogrevanje na trda goriva, pelete, poleti na elektriko.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.
 
KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!
 
V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.
 

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3118/19
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Vinska Gora
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 2001
Velikost: 153,40 m²
Parcela: 2.080,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine