Samostojna hiša, Prevalje

230.000 210.000 €

OPIS

V neposredni bližini Prevalj (3 km), je naprodaj trietažna stanovanjska hiša z zemljiščem vel. 613 m2. Hiša nekoliko dvignjena nad okolico, ob robu gozda, čudovit razgled po dolini, pa tudi na bližnje gore (Peca, Uršlja gora). Dovoz do hiše asfaltiran, okolica hiše lepo urejena, večji del dneva osončena.
Stanovanjska hiša tlorisne velikosti cca 130 m2 je bila zgrajena 2002 in adaptirana leta 2016 (vodovod, kanalizacija, delno podi, toplotna izolacija strehe in obodnih zidov, vendar še brez zaključnega sloja). Grajena z izbranimi materiali, zelo lepo urejena. Etaže povezane z notranjim stopniščem.
 kletni etaži je družabni prostor, garaža, shrambe, pralnica, WC in v celoti obnovljena kurilnica (peč na olje in peč na pelete z zalogovnikom, toplotna črpalka).
Glavni vhod v stavbo je v pritličju, kjer se nahaja velika dnevna soba z jedilnico in kuhinjo (laminat) in izhodom na teraso, kopalnica in WC ločena (keramika), ter tri različno velike sobe (parket).
V mansardi je podoben razpored prostorov kot v pritličju, le da sta kopalnica in WC združena. V vseh prostorih parket, kopalnica keramika. Iz dnevne sobe je izhod na balkon.
Hiša je zelo primerna za bivanje večje družine, dovolj prostora za otroke in druženje, v bližnji okolici za prostočasne aktivnosti.
omunalna opremljenost: elektrika, vodovod, kanalizacija, CaTV, ogrevanje.
V račun za hišo vzamemo dvo ali trisobno stanovanje na lokaciji med Velenjem in Mozirjem.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

 

 

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 315/19
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Koroška
Lokacija: Prevalje
Podrobna lokacija: Prevalje
Leto izgradnje: 2002
Leto prenove: 2016
Velikost: 363,60 m²
Parcela: 613,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine