Apartma počitniški objekt, Barbariga

115.000 €

OPIS

Apartma hiša se nahaja na Hrvatskem delu Istre, v naselju Barbariga, oddaljenem 20 km od Pule, do Ljubljane je 200 km. Povezave s Slovenijo so odlične, delno lokalna cesta, večinoma AC. Mirna lokacija, na robu apartmajskega naselja Barbariga, oddaljena slab kilometer od morja. Dostop do apartmaja po asfaltni cesti, samostojen apartma v nizu apartmajev. Apartmajska hiša ima gradbeno dovoljenje - legalizacija.

Apartmaju pripadata 2 nadstreška za avto.

Apartma obsega pritličje in nadstropje, kjer se nahaja terasa.  V pritličju je delno nenadkrit, delno nadkrit (jedilnica) vhodni del s stopniščem, ki vodi na teraso. Dnevna soba z jedilnico obsega cca 30 m2, v pritličju je še spalnica ter večja in manjša kopalnica. V mansardi so možna še dodatna ležišča, do katerih je dostop po dvižnih stopnicah. Iz zunanjega nenadkritega dela vodijo stopnice na teraso, ki obsega cca 20 m2 in je namenjena prostočasnim aktivnostim oz. sončenju. Naprodaj je apartma s celotno opremo.

Komunalna ureditev: elektrika, vodovod, kanalizacija.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi upravnega in davčnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3111/19
Vrsta objekta: počitniški objekt
Tip: apartma
Regija: Istarska županija
Lokacija: Barbariga
Podrobna lokacija: Pula
Leto izgradnje: 1989
Leto prenove: 2017
Velikost: 75,00 m²
Parcela: 71,00 m²
Nadstropje: 1.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine