Dvosobno stanovanje, Velenje

69.500 €

OPIS

V Velenju je naprodaj delno opremljeno 2-sobno stanovanje v tretjem nadstropju večstanovanjske stavbe na Gorici brez dvigala. Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1981. Stanovanje je redno vzdrževano, delno obnovljeno od leta 2014 do 2016 (okno, zastekljen balkon), leta 2014 zamenjana streha, tudi sicer zelo skrbno vzdrževana stanovanjska stavba z bližnjo okolico.

V neposredni bližini večstanovanjske stavbe so nekatere javne ustanove (osnovna šola, vrtec) in trgovina, tudi do ostalih javnih ustanov (srednješolski center in visoka šola, javna in občinska uprava, pošta, banke ipd.) ni daleč, dosegljivo z brezplačnim avtobusom »Lokal'c«.

Stanovanje tlorisne površine 68,1 m2 obsega predprostor, predeljeno dnevno sobo (spalni del) z zaprtim balkonom , kuhinjo z  jedilnico, spalnico ter kopalnico z ločenim WC in shrambo v stanovanju. Za parkiranje je dovolj parkirnih mest v bližini.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon.

Stanovanje ima zelo funkcionalen razpored in je zelo primerno za manjšo družino. Vseljivo po plačilu kupnine oz. po dogovoru. Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3110/19
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1981
Leto prenove: 2016
Velikost: 68,10 m²
Nadstropje: 3.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine