Dvosobno stanovanje, Velenje

76.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj opremljeno 2-sobno stanovanje v šestem nadstropju večstanovanjske stavbe v centru (Foitova cesta) z dvigalom. Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1970. Stanovanje je redno vzdrževano, obnovljeno leta 2008, ko so bila zamenjana okna in renovirana kopalnica ter leta 2012 (radiatorji, kuhinja).

V neposredni bližini stanovanjske stavbe so vse javne ustanove (osnovna šola, vrtec, srednja šola, občinska uprava, upravna enota, pošta ipd.) in trgovina, tudi do rekreacijskih površin (jezero) ni daleč, dosegljivo z brezplačnim avtobusom »Lokal'c«.

Stanovanje tlorisne površine 61,3 m2 obsega predprostor, dnevno sobo z zaprtim balkonom, kuhinjo z  jedilnico, spalnico ter kopalnico z WC. Stanovanju pripada še shramba v kletni etaži, za parkiranje pa je dovolj parkirnih mest v bližini.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon.

Stanovanje ima zelo funkcionalen razpored in je zelo primerno za manjšo družino ali starejši par (bližina vseh ustanov, dvigalo). Vseljivo po plačilu kupnine oz. po dogovoru. Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3109/19
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1970
Leto prenove: 2012
Velikost: 61,30 m²
Nadstropje: 6.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine