Trisobno stanovanje, Velenje

89.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj opremljeno 3-sobno stanovanje v tretjem nadstropju večstanovanjske stavbe v zaselku Šalek. Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1991, leta 2013 je bila zamenjana strešna kritina. Stanovanje je redno vzdrževano.

V neposredni bližini stanovanjske stavbe je trgovina, vrtec in osnovna šola, do ostalih javnih ustanov (srednja šola, občinska uprava, upravna enota, pošta ipd.) in centra mesta je cca 1 km, tudi do rekreacijskih površin (jezero) ni daleč, dosegljivo z brezplačnim avtobusom »Lokal'c«.

Stanovanje tlorisne površine 84,9 m2 obsega predprostor, dnevno sobo z balkonom, kuhinjo z jedilnico, spalnico, otroško sobo, kopalnico in WC. Stanovanju pripada še shramba v kletni etaži, za parkiranje pa je dovolj parkirnih mest v neposredni bližini stavbe.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon.

Stanovanje ima zelo funkcionalen razpored in je primerno tudi za večjo družino. Vseljivo je takoj po plačilu kupnine. Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

 

 

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!


V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3103/19
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1991
Leto prenove: 2013
Velikost: 84,90 m²
Nadstropje: 3.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine