Samostojna hiša, Letuš

89.000 €

OPIS

V Letušu, ob cesti za Logarsko dolino, je naprodaj stanovanjska hiša z zemljiščem vel. 1547 m2. Dovoz do hiše je urejen kot direktni priključek na magistralno cesto. Hiša stoji ob magistralni cesti Šentrupert-Letuš-Mozirje-Logarska dolina, do AC 8 km. Je v manjšem zaselku stanovanjskih hiš, praktično ves dan lepo osončena, celotna parcela v ravnini.

Dvoetažna stanovanjska hiša tlorisne velikosti cca 10,0m x 9,0m je bila zgrajena 1979 leta. Spodnja etaža je grajena z betonskimi votlaki in je še neobdelana (manjkajo izolacije, tlaki in ometi ter instalacije). Etaži povezani z notranjim in zunanjim stopniščem. Gornja, stanovanjska etaža je montažne izvedbe, v etaži je štirisobno stanovanje (predprostor, kuhinja z jedilnico, dnevna soba ter še tri sobe in sanitarije. Zraven hiše je še gospodarsko poslopje.

Hiša je zelo primerna za stalno bivanje za večjo družino, saj je parcela zelo prostorna, možna je dograditev ali novogradnja na kateremkoli delu parcele. Dovolj prostora tudi za prostočasne aktivnosti, sadjarstvo in vrtnarstvo.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, kanalizacija - greznica, SaTV, ogrevanje na kurilno olje.
Raba možna takoj po plačilu kupnine, potrebna so večja vlaganja za stanovanjsko rabo

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3101
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Letuš
Podrobna lokacija: Braslovče
Leto izgradnje: 1979
Velikost: 94,80 m²
Parcela: 1.547,00 m²
Nadstropje: P+1

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine