Trisobno stanovanje, Velenje

93.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj 3-sobno stanovanje v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe na Gorici. Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1980. Stanovanje je redno vzdrževano, obnovljeno nazadnje leta 2014, ko so bila zamenjana okna.

V bližini stanovanjske stavbe je osnovna šola, vrtec, trgovina, tudi do centra mesta, kjer so vse ostale javne ustanove, ni daleč, dosegljivo z brezplačnim avtobusom »Lokal'c«.

Stanovanje tlorisne površine 91,7 m2 obsega večji predprostor, dnevno sobo z jedilnico in zaprto ložo, spalnico, otroško sobo, kuhinjo, kopalnico in WC. Stanovanju pripada še shramba v kletni etaži, za parkiranje pa je dovolj parkirnih mest v neposredni bližini stavbe.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, vodovod, kanalizacija, CaTV, telefon.

Stanovanje ima zelo funkcionalen razpored in je primerno tudi za večjo družino. Vseljivo je takoj po plačilu kupnine. Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3100/19
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1980
Leto prenove: 2014
Velikost: 91,70 m²
Nadstropje: 1.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine