Trisobno stanovanje, Velenje

81.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj 3-sobno stanovanje v tretjem nadstropju večstanovanjske stavbe na Gorici. Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1981. Stanovanje je redno vzdrževano, obnovljeno nazadnje leta 2010, ko so bili v celoti obnovljeni podi – parket in keramika.
V bližini stanovanjske stavbe je osnovna šola, vrtec, trgovina, tudi do centra mesta, kjer so vse ostale javne ustanove, ni daleč, dosegljivo z brezplačnim avtobusom »Lokal'c«.
Stanovanje tlorisne površine 86,5 m2 obsega večji predprostor, dnevno sobo z balkonom, spalnico, otroško sobo, kuhinjo in jedilnico, kopalnico, WC in shrambo. Stanovanju pripada še shramba v kletni etaži, za parkiranje pa je dovolj parkirnih mest v neposredni bližini stavbe. 
Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, vodovod, kanalizacija, CaTV, telefon.

Stanovanje ima zelo funkcionalen razpored in je primerno za manjšo družino. Naprodaj je z vso opremo. Vseljivo je takoj po plačilu kupnine. Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3099/19
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1981
Leto prenove: 2010
Velikost: 85,50 m²
Nadstropje: 3.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine