Vikend počitniški objekt, Topolšica

39.000 €

OPIS

V naselju Lom nad Topolšico v občini Šoštanj je naprodaj vikend na večjem zemljišču, na katerem stojijo še dodatna gospodarska poslopja (manjši hlev, klet, drvarnica, shramba). Z vikenda čudovit razgled na Topolšico in celotno Šaleško dolino, sonce preko celega dneva.

Sama stavba je bila zgrajena že leta 1860, sprotno vzdrževana, zadnja obnova leta 2008 (streha), vmes dograjena gospodarska poslopja. 

Razporeditev: v prvi etaži je manjši dnevni prostor s kuhinjo, sanitarije in klet, po dvižnih stopnicah dostop v mansardo, kjer sta še dve manjši sobi za prespat. Ob vikendu je še več gospodarskih objektov in vrtna uta. Ena polovica zemljišča je pogozdena, na drugi polovici nasajenega precej sadnega drevja (slive) in manjši vrt. Zemljišče se nahaja večinoma v strmini.

Do parcele vodi javna cesta. Do Topolšice sta cca 2 km, do Šoštanja cca 7 km, do priključka na AC Maribor-Celje-Ljubljana je cca 30km.

Komunalna opremljenost: elektrika, javni vodovod, greznica.

Vikend je primeren tudi za občasno bivanje, saj ima vse potrebne priključke. Stoji na mirni, zeleni lokaciji, z izrednim razgledom nad celotno Šaleško dolino in okoliškim hribovjem.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3096/19
Vrsta objekta: počitniški objekt
Tip: vikend
Regija: Savinjska
Lokacija: Topolšica
Podrobna lokacija: Šoštanj
Leto izgradnje: 1860
Leto prenove: 2008
Velikost: 60,00 m²
Parcela: 12.071,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine