Trisobno stanovanje, Velenje

100.000 98.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj komfortno 3-sobno stanovanje v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe na Gorici, od koder je dobra povezava za smer Slovenj Gradec in Celje. Do AC povezave je 20 km.

Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1978. V neposredni bližini je vrtec in osnovna šola, tudi trgovine in storitvene dejavnosti v bližini. Stanovanje ima zelo ugodno lego, locirano na koncu večstanovanjske stavbe, le na eni strani meji na sosednje stanovanje, s pogledom na tri strani neba (V, S, Z), neodvisno od dvigala.

Stanovanje tlorisne površine 97,4 m2 obsega predprostor in hodnik, ločena WC in kopalnica, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z ložo, spalnico z zastekljeno - zaprto ložo in večjo sobo. Kuhinja in jedilnica sta ločeni od ostalih prostorov. Stanovanju pripada še shramba v kletni etaži, za parkiranje pa je dovolj parkirnih mest v neposredni bližini stavbe oz. v garažni hiši.

Stanovanje je bilo večkrat obnavljano, nazadnje leta 2009, ko je bila v celoti obnovljena kopalnica, zamenjana vhodna vrata in obnovljeni podi - parket.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3097/19
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1978
Leto prenove: 2009
Velikost: 97,40 m²
Nadstropje: 1.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine