Samostojna hiša, Velenje

149.000 €

OPIS

V Zgornjem Šaleku, na obrobju mesta Velenje je naprodaj stanovanjska hiša z zemljiščem vel. 1483 m2. Dovoz do hiše je urejen po asfaltirani javni cesti. Hiša stoji v bližini magistralne ceste Celje-Velenje-Slovenj Gradec, do centra mesta Velenje je dober kilometer. Je v manjšem zaselku novejših stanovanjskih hiš, lepo osončena, parcela v manjšem naklonu.

Hiša je v treh etažah, tlorisne velikosti 8,6m x 7,8m, kvalitetno grajena z modularno opeko. V hiši tri opremljena stanovanja, povezana z notranjim stopniščem. V kleti manjše stanovanje (kuhinja, soba, sanitarije), v pritličju dvosobno stanovanje s teraso, v mansardi dvosobno stanovanje z balkonom. Vsako stanovanje predstavlja ločeno celoto. Zraven hiše je še zidana klet in večji nadstrešek za hrambo kurjave in parkiranje. Hiša primerna za srednje veliko družino, lahko za tri generacije, saj sta dva samostojna vhoda. Dovolj je prostora tudi za vrtičkarstvo, sadjarjenje in prostočasne aktivnosti.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, F + M kanalizacija, CaTV in telefon.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3095/19
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 2003
Velikost: 136,00 m²
Parcela: 1.483,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine