Apartma počitniški objekt, Radegunda

199.000 €

OPIS

Apartmajska hiša s štirimi apartmaji na Golteh! 

Apartmajska hiša se nahaja na 1500 m nadmorske višine, na znanem smučišču Golte, v neposredni bližini hotela Golte. Dostop do Golte z gondolo ali avtomobilom. Oddaljenost do AC priključka Šentrupert prb. 20 km, do Logarske doline prb. 40 km.
V apartmajski hiši so na razpolago štirje apartmaji, ki imajo ločena vhoda. 

Apartma A 4+4 velikosti 70 m2 je v pritličju, ima dve spalnici s po štirimi ležišči (zakonska postelja in pograd), kuhinjo, kopalnico, predprostor in velik dnevni prostor z dvema raztegljivima ležiščema, plazma TV (priklop za USB ključek). Iz dnevnega prostora je izhod na velik balkon 15 m2, ki ima krasen pogled na smučišče Golte, na progo Medvedjak in Savinjsko dolino.
Apartma B 2+2 in apartma C 2+2, oba velikosti po 35 m2, sta v višjem nadstropju in sta identična. Imata predprostor, spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico in velik dnevni prostor z zakonsko posteljo, dodatnim ležiščem, kuhinjo, jedilnim kotom in TV. Apartmaja B in C imata skupen vhod, zato jih je možno koristiti kot velik apartma za 8 oseb z možnostjo dveh dodatnih ležišč, da bo zadovoljstvo skupine še večje in počitnikovanje na Golteh nepozabno.

V kletni etaži je še en apartma D velikosti 30 m2, ki ima predprostor, kopalnico, kuhinjo in spalnico za dve osebi.

Pod določenimi pogoji je možnost nakupa tudi posameznega apartmaja.

Apartmaji, ki jih nudimo na Golteh, imajo električno ogrevanje. Za to apartmajsko hišo na Golteh je velika jasa, kjer sta dve mizi s klopmi in prostor za druženje. Tu si najdejo igro otroci za gradnjo igluja in snežaka, za sankanje in prve smučarske podvige.

Smučarska proga smučišča Golte je od hiše oddaljena cca 15 m, tako da se lahko do apartmajev preprosto prismučate.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi upravnega in davčnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3089/19
Vrsta objekta: počitniški objekt
Tip: apartma
Regija: Savinjska
Lokacija: Radegunda
Podrobna lokacija: Mozirje
Leto izgradnje: 1968
Leto prenove: 2006
Velikost: 172,00 m²
Parcela: 74,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine