Trisobno stanovanje, Velenje

86.000 €

OPIS

V neposredni bližini samega centra mesta (Kardeljeva ploščad) se prodaja trisobno stanovanje, pretežno opremljeno, v bloku z dvigalom. Stanovanje se nahaja v petem nadstropju večje večstanovanjske stavbe. V neposredni bližini je trgovina, banka, vrtec, osnovna in srednja šola (CSŠ) ter vse ostale javne ustanove.

Stanovanje obsega predprostor, shrambo, kopalnico z ločenim WC-jem, kuhinjo z jedilnico (podaljšano na balkon (zagrajen)), spalnico in otroško sobo in shrambo v kletnem delu. V vseh sobah je parket, v kopalnici so keramične ploščice. Stanovanje je bilo obnovljeno leta 2013, zamenjana so vsa okna in vhodna vrata ter adaptirana kopalnica.

Stanovanje je zelo funkcionalno razporejeno in ravno prav veliko za štiričlansko družino. Stanovanju pripada tudi manjša klet - shramba. Stanovanjska stavba je malce odmaknjena od magistralne ceste, tako da ni čutiti neposrednega hrupa s ceste, dostop do mesta in povezav je hiter in enostaven, pod blokom so garažni boksi – možen najem.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3090/19
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1980
Leto prenove: 2013
Velikost: 76,30 m²
Nadstropje: 5.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine