Samostojna hiša, Mali Vrh

169.000 €

OPIS

V Šmartnem ob Paki se prodaja čudovita večja hiša, ki se nahaja na večji parceli, le slab kilometer oddaljeni od Šmartnega ob Paki oz. dobrih 500 m od osnovne šole. Velika prednost te hiše je definitivno lokacija, saj se nahaja na mirnem mestu, obkroženem z zelenjem, ki pa kljub temu nudi hiter dostop do glavne ceste in samega mesta. HIša je izjemno lepo vzdrževana in obkrožena s čudovito parcelo, na kateri je dovolj prostora tako za druženje, otroško igro in vrtnarjenje.

Hiša je bila zgrajena leta 1981 in leta 2005 v celoti obnovljena (okna, vrata, zunanji in notranji omet, nove instalacije, fasada). V istem letu je bil zgrajen tudi prizidek, ki se lahko uporablja kot zaprta delavnica in garaža ali dve dodatni garaži. Prostorna hiša v skupni izmeri 316,3 m2 (115,3 m2 uporabne površine) ima sicer v spodnji etaži večjo garažo za dva avtomobila, kopalnico, stranišče, zelo veliko shrambo, kmečko sobo in drvarnico s kurilnico. Do prvega nadstropja je mogoče dostopati po notranjem ali zunanjem stopnišču in obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, večji hodnik, dve spalnici, kabinet, kopalnico, stranišče in ogromen dnevni prostor. Kuhinja je pokrita s ploščicami, jedilnica in sobe z laminatom, predsoba in hodnik pa s čudovitimi barvnimi ploščicami. Vsi podi so izjemno dobro vzdrževani in ne potrebujejo zamenjave.

Iz hodnika je omogočen izhod na čudovito teraso, na kateri bi vsaka družina verjetno z veseljem preživljala prijetne trenutke v vročih poletnih dneh, za bolj aktivno preživljanje prostega časa pa je okoli hiše na voljo 1656 m2 velika parcela, na kateri je dovolj ravnih površin za otroško igro, veliko sadnih dreves, manjši vinograd in vrt. Na drugi strani hiše je še pokrit prostor za druženje z velikim kaminom, ki lahko sprejme tudi večje družbe.

Hiša ima tudi nedokončano mansardo, ki bi jo lahko po potrebi tudi dokončali. Elektrika in voda sta že speljani, zidovi so deloma že pozidani, potrebna so še zaključna dela.

Hiša je izredno dobro toplotno izolirana, kar skupaj z novejšimi okni zagotavlja ohranjanje toplote in nizke stroške. Hiša se sicer v celoti ogreva na drva (zaloge v drvarnici so še precejšnje), možno pa je tudi ogrevanje na olje (peč na olje). Kanalizacija je trenutno urejena z greznico, vendar je v prostorskem načrtu že predvidena tudi kanalizacija, ki bo urejena v kratkem.


 

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3054/18
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Mali Vrh
Podrobna lokacija: Šmartno ob Paki
Leto izgradnje: 1981
Leto prenove: 2005
Velikost: 316,00 m²
Parcela: 1.656,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine