Samostojna hiša, Studence

130.000 €

OPIS

V naselju Studence, ki leži med Velenjem in Arjo vasjo, se prodaja samostojna hiša z garažo na parceli z drvarnico, zidanico in dovolj velikim vrtom. Hiša je od avtoceste oddaljena točno 5 minut, zato je nadvse primerna za vse, ki se vsakodnevno prevažate na delo tudi v bolj oddaljena mesta.

Hiša skupne izmere 201 m2 ima tri etaže, vendar je mansarda oz. podstrešje še neizdelano. V skupno površino so zajeti bivalni prostori (83 m2), balkona in terasa, garaža, shramba in ostali tehnični prostori. 

V pritličju hiše so kurilnica, kopalnica, kuhinja z jedilnico (dnevni prostor) ter garaža z daljinjskim upravljanjem in shramba. V dnevni prostor in kurilnico je mogoče priti direktno s terase, s katere je lep razgled na celotno posestvo. V prvem nadstropju hiše so bivalni prostori - kopalnica, manjša otroška soba, spalnica, kuhinja z jedilnico in dnevni prostor z izhodom na balkon. Stopnice nato vodijo še na podstrešje, ki je še neizdelano, ima pa vse pogoje za to.

Tla so pokrita s keramiko, toplimi podi (spodnja kuhinja), parketom in laminatom, vsi podi pa so še dobro vzdrževani. 

Ob hiši je še drvarnica za spravilo kurjave ter zidanica, ki se uporablja kot delavnica (pritličje) in klet. Ob kleti je urejen tudi prostor za druženje in kamin. Potka ob zidanici vodi naprej do vrta in rastlinjaka ter nekaj sadnih dreves, kjer lahko pridelate dovolj vrtnin in sadja za lastne potrebe. 

Komunalna opremljenost: elektrika, CK na drva, olje in toplotno črpalko, T + M voda, greznica, CaTV, telefon.

Več slik si lahko ogledate na: http://bremis.net/Vse_nepremicnine/oglas3144896.html#cnta

Nakup te hiše je izredna priložnost za vse, ki se želite umakniti od mestnega vrveža, uživati v naravi in sprehodih po gozdu, ter pridelovati svojo hrano.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

 

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3049/18
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Studence
Podrobna lokacija: Žalec
Leto izgradnje: 1995
Velikost: 201,00 m²
Parcela: 870,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine