Dvosobno stanovanje, Celje

56.000 €

OPIS

V mirnem predelu mesta Celja, na robu mesta, se prodaja dvosobno stanovanje brez balkona. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju manjše večstanovanjske stavbe, na levem bregu reke Voglajne. Do avtobusne in železniške postaje  ter do centra mesta je cca 10 min peš hoje. V neposredni bližini je vrtec, tudi vse ostale javne ustanove (banka, pošta, osnovna in srednje šole, občinska in javna uprava ipd) ter trgovine so v bližini.

 Stanovanje obsega predprostor, kopalnico, kuhinjo z bivalnim delom in jedilnico ter spalnico. V sobah je parket, v predsobi in kopalnici so keramične ploščice.


Stanovanje je zelo dobro vzdrževano, od leta 2008 (streha) do 2012 je bilo tudi pretežno obnovljeno (kopalnica, okna in vrata, podi, instalacije). Ima funkcionalen razpored prostorov in je ravno prav veliko za par brez otrok. Stanovanju pripada tudi garaža in prostorna klet. Stanovanjska stavba leži ob lokalni cesti, zato je dostop do mesta hiter in enostaven, pred stavbo je tudi zelenica in vrt vel. cca 16 m2.

Komunalna opremljenost: elektrika, lastno centralno ogrevanje plin-trda goriva, M voda, priprava T vode z bojlerjem, kanalizacija, CaTV.

Če iščete stanovanje v mirni soseski, v katerega ni treba veliko vlagati, je to pravo stanovanje za vas. Lokacija stanovanja nudi raznolike možnosti sprehodov v različne smeri, v mirne gozdnate predele ali v živahnejši mestni predel.

 

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3079/18
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Celje
Podrobna lokacija: Celje
Leto izgradnje: 1909
Leto prenove: 2012
Velikost: 76,90 m²
Nadstropje: 1.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine