Samostojna hiša, Velenje

250.000 €

OPIS

Enodružinska hiša stoji na parceli vel. 1670 m2 (dve parceli) v mirnem predelu mesta brez mestnega vrveža (KS Konovo). V bližini osnovna šola in trgovina Interspar Šalek, do centra mesta in ostalih javnih ustanov (vrtec, srednja in visoka šola, občinska uprava, upravna enota, pošta, zdravstveni dom, banke, trgovine ipd.) je cca 1 km.

Hiša ima tri etaže. V prvi etaži so tehnični prostori (garaža, delavnica, kotlovnica, sanitarije), v drugi etaži je kuhinja z jedilnico, dnevna soba, dve sobi in sanitarije, v tretji etaži so še štiri sobe in sanitarije. Stanovanjska hiša in prostori so obnovljeni, redno vzdrževani, sprotno obnavljani, ni potrebnih večjih popravil.

Ob hiši je tudi ravno prav velik vrt in sadovnjak za domačo pridelavo izdelkov. Na zadnji strani hiše  je tudi manjši prostor za druženje, nadvse primeren za piknike v poletnih dneh, saj nudi zadostno količino sence.

Hiša je bila zgrajena leta 1994, vmes je bila sprotno obnavljana. Večje obnove so bile izvedene v strešno kritino (leta 2008), po letu 2012 tudi v sanitarne vozle, delno obnovljene so bile instalacije in podi. 

Hiša se prodaja delno opremljena (kuhinja, delno pohištvo).

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon.

Kupec ne plača provizije.

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3072/18
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1994
Leto prenove: 2012
Velikost: 320,40 m²
Parcela: 1.670,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine