Drugo hiša, Velenje

450.000 €

OPIS

V Velenju (Pesje), v neposredni bližini trase ceste III. razvojne osi in priključka nanjo, prodamo večjo stanovanjsko hišo (uporabno dovoljenje za poslovbno-stanovanjsko stavbo). Stanovanjska stavba je grajena v treh etažah, z lastnimiarkirnimi prostori. Locirana je nekoliko višje od ostalih stanovanjskih stavb, tako, da  nudi odličen razgled na Velenjsko jezero in na okoliške hribe. Ves dan je lepo osončena.

Stanovanjska stavba je razdeljena na 7 stanoivanj velikosti od 25m2 do 105 m2 (od garsonjere do trisobnih stanovanj). Vsa stanovanja so opremljena in dobro vzdrževana, v njih že prebivajo najemniki. Vsa stanovanja imajo ločene vhode, urejena je tudi etažna lastnina.

Stanovanjska stvaba in okolica sta redno vzdrževani, večji posebi so bili izvedeni v letih od 2005 do 2007 (streha, fasada). Tudi sicer so stanovanja dobro vzdrževana, popolnoma dokončana, z boljšimi materiali.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, M+T voda, kanalizacija, optika, telefon.

Dobra priložnost za investicijska vlaganja ob gradnji hitre ceste III. razvojne osi.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi upravnega in davčnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3087/19
Vrsta objekta: hiša
Tip: drugo
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1988
Leto prenove: 2007
Velikost: 515,70 m²
Parcela: 1.007,00 m²
Oprema: toplovod, telefon, optika

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine