Dvostanovanjska hiša, Polzela

150.000 €

OPIS

Hiša se nahaja v Šentrupertu v Savinjski dolini, slab kilometer od priključka na AC Ljubljana – Celje, v manjšem, strjenem naselju. Stoji na ravni, manjši parceli, na kateri je še vedno dovolj prostora za družabnost.

Hiša je podkletena (klet, kurilnica, utility, tehnični prostori). V srednji etaži je predprostor, kopalnica, dnevna soba s kaminom, kuhinja z jedilnico in balkonom ter dve sobi. V mansardi podobna razporeditev kot v srednji etaži (dnevna soba, kuhinja, dve sobi in kopalnica). Podi - v stanovanjskem delu parketi, drugod keramika, beton. Vse etaže povezuje notranje stopnišče. V prizidku se nahaja še večja delavnica, nad njo prostorna terasa. V hišo je možna takojšnja vselitev, kletni del – delavnica potrebna obnove. Hiša je zelo prostorna, primerna tudi za večjo družino.

Komunalna opremljenost: ob lokalni asfaltni cesti, vodovod, elektrika, kanalizacija, ogrevanje, CaTV in telefon.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi upravnega in davčnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3082/19
Vrsta objekta: hiša
Tip: dvostanovanjska
Regija: Savinjska
Lokacija: Polzela
Podrobna lokacija: Polzela
Leto izgradnje: 1975
Velikost: 185,60 m²
Parcela: 642,00 m²
Nadstropje: K+P+M

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine