Štirisobno stanovanje, Velenje

105.000 €

OPIS

V mirnem predelu mesta se prodaja prostorno štirisobno stanovanje z balkonom in dvigalom v objektu. Stanovanje se nahaja v enajstem nadstropju stanovanjske stavbe, od koder je lep razgled na V in J del mesta Velenje ter na okoliško hribovje. V neposredni bližini je trgovina, banka, vrtec, osnovna in srednja šola (CSŠ) ter vse ostale javne ustanove.
Stanovanje obsega predprostor, kopalnico, stranišče, kuhinjo, dnevno sobo in jedilnico z izhodom na balkon, spalnico ter dve otroški sobi. V sobah je parket, v predsobi, kopalnici in na balkonih so keramične ploščice.
Stanovanje je zelo dobro vzdrževano, od leta 2005 do 2017 je bilo tudi pretežno obnovljeno (kopalnica, okna in vrata). Ima zelo funkcionalen razpored prostorov in je ravno prav veliko za družino z otroki. Stanovanju pripada tudi klet. Stanovanjska stavba leži ob regionalni cesti, zato je dostop do mesta hiter in enostaven, pred blokom pa je tudi urejeno parkirišče.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon.

Če iščete prostorno stanovanje v mirni soseski, v katerega ni treba veliko vlagati, je to pravo stanovanje za vas!
 

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3073/18
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: štirisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1963
Leto prenove: 2010
Velikost: 109,80 m²
Datum vselitve: 2018-12-19
Nadstropje: 11.
Oprema: toplovod

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine