Kmetija hiša, Silova

170.000 €

OPIS

V naselju Silova pri Velenju se prodaja kmetija, velika 2,5 hektara, ki obsega novo manjšo stanovanjsko hišo, novo gospodarsko poslopje oz. hlev, kurnik, vrt in večjo parcelo.

Stanovanjska hiša v skupni izmeri 65,2 m2 je bila zgrajena leta 2012. V pritličju obsega dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter kopalnico s straniščem, po zunanjem stopnišču pa je mogoče dostopati do nedokončane mansarde, v kateri bi bilo mogoče urediti spalni del, ima pa tudi izhod na balkon s pogledom proti gospodarskemu poslopju. Pred hišo je urejen tudi prostor za druženje, ki mu za popolno preživljanje poletnih dni manjka le še kamin.


V bližini hiše je še gospodarsko poslopje, zgrajeno leta 2014, v dveh etažah skupne izmere 40 m2. Pritličje v naravi predstavlja svinjak z notranjim in zunanjim prostorom za živali. Zgornja etaža z ločenim zadnjim vhodom pa je namenjena za sušenje in spravilo sena. Za gospodarskim poslopjem, ob gozdni meji, je še kurnik. 

Za stanovanjsko hišo je še večji vrt, ki je osončen ves dan, na sami parceli pa je veliko prostora in rodovitne zemlje za ureditev dodatne njive, travnik pa je mogoče tudi zagraditi oz. zamejiti za pašo živali.

Dostop do kmetije je omogočen po javni cesti, le zadnjih sto metrov je do hiše speljana makedamska cesta. Do Velenja je kmetija oddaljena slabih 5 km, do Arje vasi 12 km. 
 

Komunalna opremljenost: elektrika, voda, greznica


Kmetija je predvsem primerna za par, samsko osebo ali manjšo družino, ki jo veseli delo z živalmi in pridelovanje hrane. V račun je mogoče vzeti tudi manjše stanovanje v Celju.


Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali. 


KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3059/18
Vrsta objekta: hiša
Tip: kmetija
Regija: Savinjska
Lokacija: Silova
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 2012
Velikost: 65,20 m²
Parcela: 25.216,00 m²
Nadstropje: P+M
Energetski razred: EI v izdelavi

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine