Trisobno stanovanje, Šoštanj

105.000 €

OPIS

V Šoštanju se prodaja prostorno 3-sobno stanovanje v tretjem nadstropju oz. zelo funkcionalni mansardi novejšega večstanovanjskega bloka. 

Stanovanje neto tlorisne površine 96 m2 obsega predprostor, veliko dnevno sobo z izhodom na lep in urejen balkon, ki je tudi pokrit s tendo in daje prijeten, dopustniški občutek. Dnevna soba je povezana z jedilnico in kuhinjo, opremljena pa je tudi s klimo. Po hodniku naprej je ločeno stranišče, velika kopalnica s tušem in dve spalnici. Stanovanju pripada še večja shramba v kleti (10,8 m2), za parkiranje pa je dovolj parkirnih mest na parkirišču bloka.

Večstanovanjski blok je bil zgrajen leta 1998. Stanovanje je bilo večkrat obnavljano, nazadnje leta 2017, ko je bila v celoti obnovljena kopalnica, in leta 2016, ko so bila vgrajena okna Velux z roletami in senčili. Prodaja se neopremljeno, določeno opremo je možno dokupiti (nova). 

Stanovanje je po tleh povečini pokrito z visokokakovostnim in izjemno odpornim vinilom, z izjemo kopalnice in stranišča, ki sta pokrita s ploščicami, ter kuhinje (parket) in balkona.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, vodovod, kanalizacija, CaTV, telefon.

Stanovanje je izjemno prostorno, ima funkcionalen razpored in je primerno predvsem za družine. Vseljivo je v treh mesecih od nakupa. Za več informacij pokličite na 041 541 261 ali 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali. KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3071/18
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Šoštanj
Podrobna lokacija: Šoštanj
Leto izgradnje: 1998
Leto prenove: 2016
Velikost: 96,00 m²
Nadstropje: 3.
Oprema: klima, toplovod
Ostalo: balkon, shramba v kleti
Energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine