Kmetija hiša, Brezovica pri Trebelnem

120.000 €

OPIS

V Brezovici pri Trebelnem se prodaja kmetija, na kateri stoji stanovanjska hiša, kozolec, skedenj in hlev. Kmetija obsega še skoraj 7 ha obdelovalnih površin in gozda in je nadvse primerna za posameznika ali družino z željo po samooskrbi.

Stanovanjska hiša je starejše gradnje, vendar je bila med letoma 2001-2005 obnovljena (podi, kopalnica, kuhinja, streha, stavbno pohištvo), v kratkem bo popravljena še streha na skednju in kozolcu. Hišo, ki v naravi predstavlja 3-sobno stanovanje s teraso, sestavljajo naslednji prostori: pokrita terasa z mizo in klopmi, predprostor, spalnica, dnevni prostor s pečjo, kuhinja, kopalnica in shramba.

Pritlična hiša ima rustikalen, očarljiv pridih in je takoj vseljiva. Posestvo nudi več možnosti za obdelovanje, velik del posestva pa predstavlja gozd (4,1 ha). Kozolec v velikosti 32 m2 se lahko uporablja za spravilo sena, del skednja pa tudi kot nadstrešek za avto, saj se nahaja pred samo hišo. Skedenj v izmeri 112 m2 je dvoetažen - spodaj je hlev, zgoraj pa prostor za spravilo pridelka, na koncu ceste pa še kurnik v izmeri 24 m2.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, telekomunikacije, CK na drva, greznica


Vabljeni na ogled vsi ljubitelji samooskrbe in življenja na kmetiji!


Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.


KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3060/18
Vrsta objekta: hiša
Tip: kmetija
Regija: Dolenjska
Lokacija: Brezovica pri Trebelnem
Podrobna lokacija: Mokronog - Trebelno
Leto izgradnje: 1777
Leto prenove: 2005
Velikost: 55,00 m²
Parcela: 67.490,00 m²
Nadstropje: pritličje
Energetski razred: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine