Vikend počitniški objekt, Cirnik

22.000 €

OPIS

Prodaja se vikend oz. zidanica v Velikem Cirniku, ki je le dobrih 10 min vožnje oddaljen od Mokronoga. Vikend leži na sončni parceli, na kateri rastejo trte, jablane in aronije. Ob vikendu je velik prostor za parkiranje, parkira pa se lahko tudi v senčnem delu ob gozdu na nasprotni strani hiše ob kapelici (tudi lastniško). Vikend je dvojček in si deli steno z drugim vikendom, vendar je to v naravi povsem nemoteče glede zasebnosti (jasno ločeno).

Graditi se je začel leta 1989, dokončan pa je bil leta 1993 (streha).

Vikend je dvoetažen; v pritlični etaži sta večji skupni prostor in klet/shramba, pred vhodom je še prostor za druženje v senci. V nadstropju, ki ima ločen vhod po zunanjem stopnišču, je še nedokončana mansarda z vsemi inštalacijami. Prostor obsega kopalnico ter večji skupni prostor s kuhinjo in izhodom na balkon. Z balkona je lep pogled na vinograd in okoliške hribe.

Kljub temu, da je vikend manjše velikosti, bi lahko služil tudi za bivanje (po dokončanju), saj ima vso potrebno komunalno infrastrukturo in svojo hišno številko.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, greznica


Zelo ugodna ponudba za vse, ki bi se radi v prostem času umaknili od mestnega vrveža in zadihali svež zrak v objemu narave!KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3061/18
Vrsta objekta: počitniški objekt
Tip: vikend
Regija: Dolenjska
Lokacija: Cirnik
Podrobna lokacija: Trebnje
Leto izgradnje: 1989
Leto prenove: 1993
Velikost: 60,00 m²
Parcela: 1.068,00 m²
Nadstropje: P+M
Energetski razred: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine