Trisobno stanovanje, Ravne

55.723 €

OPIS

Stanovanje se nahaja v popolnoma prenovljeni večstanovanjski stavbi v naselju Ravne pri Šoštanju, v mirnem, zelenem okolju. Prenovljena ni le še fasada objekta, vendar je že v načrtu prenove. Javne ustanove (šola, vrtec, občina, banke, trgovine ipd) so v Šoštanju (6 km), upravna enota in srednje šole ter visoke šole v Velenju (12 km). V bližini sprehajalne poti, kolesarske steze po celotni Šaleški dolini, do Term Topolšica le 8 km.

Trisobno stanovanje (60,7 m2) se nahaja v pritličju večstanovanjske stavbe. Obsega kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, ločeno kopalnico in stranišče, hodnik in dve sobi. Stanovanje je v celoti finalizirano, z dokončanimi sanitarijami, podi in stenami, novo elektro instalacijo, ogrevanjem in kanalizacijo. Stanovanju pripada še shramba v kletni etaži. Pred stavbo je dovolj prostora za parkiranje.

Komunalna oprema: ob lokalni cesti, elektrika, ogrevanje na olje, vodovod, kanalizacija, CaTV, telefon.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 2969/17
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Ravne
Podrobna lokacija: Šoštanj
Leto izgradnje: 1915
Leto prenove: 2013
Velikost: 60,70 m²
Nadstropje: pritličje
Energetski razred: E (105-150 kWh/m²a)

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine